Bent u onder controle bij een polikliniek van MC Slotervaart?
U kunt hier een antwoord vinden op de meestgestelde vragen omtrent de sluiting van het ziekenhuis. Voor de actuele stand van zaken kunt u de nieuws-pagina van MC Slotervaart bekijken. De telefoonnummers van de diverse klinieken kunt u hier vinden.

Bent u onlangs door uw huisarts verwezen naar MC Slotervaart?
En had u nog geen afspraak gepland op de polikliniek? Dan kunt u contact opnemen met de huisarts om de mogelijkheden voor een verwijzing naar een ander ziekenhuis of medisch centrum te bespreken.

Bent u patiënt bij MC Slotervaart én verzekerd bij Zilveren Kruis?
Dan kunt u met uw vragen terecht bij het callcenter van de verzekeraar: (071) 751 0051. De afdeling zorgbemiddeling van Zilveren Kruis zal zich voor u inzetten, zodat u op de juiste plek de benodigde zorg kunt ontvangen.